Om oss

Blefjell Vann- og Avløpsselskap AS, også kalt BLEVA AS, ble stiftet 18. mai 2006 av de 11 grunneierne i området Borge-Blestua, og er senere utvidet med eiendommer både i retning sør og nord her på Søndre Blefjell. Totalt er det nå 21 grunneiere/eiendommer som gjennom BLEVA AS kan bidra til en styrt og helhetlig utvikling av vann- og avløpstilbudet i området. Nøkkelen er avløpsløsningen, som igjen vil utløse plan for nødvendig vannløsninger og annen infrastruktur i området.

Samarbeidet er organisert i aksjeselskapsformen. En egenkapital på kr. 554.000 ble skutt inn i selskapet ved stiftelse, utover en betydelig egeninnsats i planperioden. Denne er utvidet gjennom emisjon når nye medeiere (grunneiere) har blitt med i etterkant av dette. Eierskap og økonomi mv. er tilgjengelig for alle på Brønnøysundregistrene mv. 

Utviklingsplanen og kommunedelplanen for Blefjell ble initiert i 2001 av Blefjell Utvikling BA. Deretter ble den gjennomført av Blefjell 2010 AS og Flesberg kommune i samarbeid med grunneiere, hytteeiere, innbyggere og andre brukere av fjellet. Planen ble stadfestet av Miljøverndepartementet i 2006. Dette var det viktigste fundamentet for å igangsette dette store og viktige arbeidet. Etablering av framtidsrettede og miljøvennlige vann- og avløpstilbud i området var blant de høyest prioriterte tidlig-tiltakene i utviklingsplanen.

Veileder for hytteeier

Nyheter

Økonomi

Renseløsning

Området og Blefjell

Om oss

BLEVA
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×